Dank jullie wel

Auxili-ja! heeft de winnaar een cheque mogen overhandigen van 250 euro. De 250 euro kon worden verdiend als je het juiste tijdstip waarop het bakblik de kuub ijs zou verlaten, goed had. De reactie van zijn kleinkinderen willen wij jullie niet onthouden.
“We gokten om 11.00 uur ‘s ochtends en waren blij dat we gewonnen hadden. Van de prijs geven we de helft terug, 125 euro. Dat mogen jullie geven aan Bake for Life. Met de rest van het geld gaan we iets leuks doen. We hopen dat het geld goed wordt besteed en dat de armoede verdwijnt”.
Wat moeten we hier meer aan toevoegen.

Lees meer …Dank jullie wel

Vrienden van Auxili-ja!

Auxili-ja! ondersteunt al ruim 36 jaar lang wereldwijd kleinschalige projecten die ten goede komen aan de lokale bevolking. Deze projecten hebben één ding gemeen: ze worden altijd begeleid of ondersteund door iemand uit onze eigen gemeenschap en/of door iemand die wij kennen en vertrouwen. Dat garandeert dat het geld terecht komt op de juiste plek. Zie ook onze website: www.auxili-ja!.nl

We hebben alleen al in de afgelopen 15 jaar meer dan 90.000 euro naar verschillende doelen over kunnen maken.

Lees meer …Vrienden van Auxili-ja!

Van vriescel naar pastorietuin

Vrijdag 19 augustus staat er vanaf 15.30 uur een kuub water, met daarin een verzwaard bakblik, in de tuin van de pastorie in Wervershoof. Daar zal de kuub ijs tijdens de kermis blijven staan tot het moment dat het bakblik de bodem van de pallet raakt. U kunt het tijdstip waarop dat zal gaan gebeuren raden.  Het tijdstip kan worden aangegeven door 5 Euro, of een veelvoud daarvan, over te maken op rekening NL16 RABO 0368948870 t.n.v. Auxilia-Brasili-ja. Zet er wel bij op welk(e) tijdstip(pen) de steen, volgens jou, de pallet raakt. Zorg er ook voor dat je adres of telefoonnummer duidelijk is aangegeven. (Voorbeeld: 17-08: 16.23 uur. Kees Ooijevaar, 0228582203).

Ook kun je, tijdens de kermis, tijdstippen aangeven.

Het proces is te volgen op www.auxilia-brasili-ja.nl

Lees meer …Van vriescel naar pastorietuin

Hij komt er aan!

ijsblok2022Binnen twee weken staat er een kuub water, met daarin een verzwaard bakblik, bij Veldboer-Eenhoorn in de vriescel. Als alles goed gaat, en daar gaan wij van uit, komt het geheel vrijdag 19 augustus naar Wervershoof, naar de tuin van de pastorie. Daar zal de kuub ijs tijdens de kermis blijven staan tot het moment dat het bakblik de bodem van de pallet raakt. U kunt het tijdstip waarop dat zal gaan gebeuren raden. Het tijdstip kan worden aangegeven door 5 Euro, of een veelvoud daarvan, over te maken op rekening NL16 RABO 0368948870 t.n.v. Auxilia-Brasili-ja. Zet er wel bij op welk(e) tijdstip(pen) de steen, volgens jou, de pallet raakt. Zorg er ook voor dat je adres of telefoonnummer duidelijk is aangegeven. (Voorbeeld: 17-08: 16.23 uur. Kees Ooijevaar, 0228582203).
Ook kun je, tijdens de kermis, tijdstippen aangeven. We doen onze uiterste best om via een webcam het proces te volgen op www.auxilia-brasili-ja.nl

Lees meer …Hij komt er aan!

Helaas...maar...

De animo voor het beklimmen van Le Grand Ballon was onvoldoende om het door te laten gaan.
Maar, voor zover wij het nu kunnen zien, gaan we tijdens de Wervershoofse kermis weer helemaal uit ons dak. Ruim een week geleden stond er in de krant dat in 2022 de kermis van Wervershoof weer op de Dorpsstraat plaats zal vinden. Dat is voor ons reden om weer een IJSBLOK in de tuin van de pastorie te gaan zetten. Eigenlijk zou dat in 2020 plaats gaan vinden, maar corona gooide twee jaar lang roet in het IJSBLOK. U mag van ons aannemen dat we er weer een feestje van gaan maken. Met een viering in de botsauto’s starten we onze actie.
De opbrengst zal gaan naar “Bake for life”.
“Bake for life” bouwt bakkerijen in Kenia en Oeganda.

Lees meer …Helaas...maar...

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl