Skip to main content

Logo auxilia

Auxili-ja! vraagt hulp

Auxili-ja! biedt (financiële) steun aan…. En vraagt om hulp……..
Dat behoeft uitleg!

Ook Auxili-ja! maakt een vreemde tijd door. Het werelds proeven dat we afgelopen februari zouden doen in 't Fortuin is tot nader order uitgesteld. Het ijsblok in de tuin van de pastorie ging ook niet door. Dat hopen we volgend jaar tijdens kermis te kunnen neerzetten.
Maar ook in andere opzichten is het een rare tijd. Zoals u weet steunen we mensen uit onze regio die projecten of goede doelen opstarten of draaien in alle delen van de wereld. Maar, er zijn de laatste maanden weinig mensen die nog de grens over gaan. We krijgen de laatste tijd dan ook weinig aanvragen voor financiële steun voor projecten.

We willen echter niet stil blijven zitten. Dat heeft ons aan het denken gezet…..
Auxili-ja! draait al 34 jaar op giften uit onze eigen regio. Zoals u op onze website kunt lezen, hebben we daar inmiddels al vele projecten en andere goede doelen mee ondersteund.
Omdat het de laatste maanden erg rustig is met aanvragen, willen we nu de zaken eens omdraaien, en daarvoor hebben we uw hulp nodig. Wij willen nu aan u vragen of u nog projecten of andere goede doelen weet waar wij als Auxili-ja! (financieel) aan kunnen bijdragen. Dat mogen projecten zijn in het buitenland, maar dat hoeft niet. Als u een goed doel weet dichter bij huis, wellicht zelfs in onze eigen regio, dan horen we dat ook graag. Het zou mooi zijn als wij als Auxili-ja! nu eens iets terug kunnen geven aan de regio die ons al die tijd heeft gesteund….

Het project of goede doel kan ons niet te klein zijn, alles is welkom. Wel hebben we enkele richtlijnen waaraan de aanvraag voor het project of goede doel moet voldoen:

  • Het geld voor het goede doel mag niet rechtstreeks ten goede komen van de aanvrager zelf. U doet de aanvraag dus voor iets of iemand anders.
  • De aanvrager heeft wel een band met het goede doel waarvoor het geld wordt aangevraagd.
  • Omschrijf het goede doel waarvoor de aanvraag wordt ingediend duidelijk en de reden waarom u de aanvraag doet. Omschrijf ook de link die u heeft met het goede doel.
  • Het goede doel dient iets te maken te hebben met armoedebestrijding en/ of gemeenschapsopbouw in de breedste zin van het woord (leefbaarheid, meedoen in de samenleving, tegengaan van sociale ongelijkheid). Zoals gezegd, dat kan zowel in het buitenland als in Wervershoof en alles wat daar tussen ligt… Het goede doel draait dus om groepen mensen of gemeenschap.

Voorbeelden willen we niet geven. We willen niet te veel sturen. Mocht u twijfelen, stuur dan uw aanvraag gewoon in. Dit kan tot uiterlijk 20 november 2020. U hoort zo spoedig mogelijk daarna (tot uiterlijk 2 weken) of uw aanvraag wordt gehonoreerd.
Wel is het zo dat onze middelen niet onbeperkt zijn. We zullen dus een keuze moeten maken uit de goede doelen die ons worden toegestuurd.
Mocht u meer willen weten: www.auxilia-brasili-ja.nl
U kunt uw aanvraag insturen via de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl