Skip to main content

Logo auxilia

Dank jullie wel

Auxili-ja! heeft de winnaar een cheque mogen overhandigen van 250 euro. De 250 euro kon worden verdiend als je het juiste tijdstip waarop het bakblik de kuub ijs zou verlaten, goed had. De reactie van zijn kleinkinderen willen wij jullie niet onthouden.
“We gokten om 11.00 uur ‘s ochtends en waren blij dat we gewonnen hadden. Van de prijs geven we de helft terug, 125 euro. Dat mogen jullie geven aan Bake for Life. Met de rest van het geld gaan we iets leuks doen. We hopen dat het geld goed wordt besteed en dat de armoede verdwijnt”.
Wat moeten we hier meer aan toevoegen.

Tijdens onze jaarlijkse BBQ heeft Marleen Pater (Bake for Life) een bedrag van 3000 euro in ontvangst genomen. Een schitterend bedrag dat gebruikt gaat worden voor de aanschaf van de nodige machines voor een nieuw op te zetten bakkerij in Uganda. De grondstoffen zijn op dit moment schaars en heel duur en daarom is het moeilijk om de bakkerijen open te houden. Als het inderdaad zo ver komt dat de bakkerijen moeten sluiten, zitten 150 werknemers zonder werk. Werknemers met een handicap die in Afrika niet snel ander werk kunnen vinden. Om die reden wordt er nu, samen met de Universiteit Wageningen, de Zuid-Afrikaanse universiteiten Pretoria en Venda, Makarere Universiteit in Oeganda en lokale bakkers gezocht naar oplossingen om met lokale grondstoffen (sorghum, cassave, zwarte bonen) goed en gezond brood te bakken.

dank22 01

dank22 02

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl