Skip to main content

Logo auxilia

Anne - Bahay Aurora juli 2018

Auxilia-Brasili-ja zamelt dit jaar geld in voor kindertehuis Bahay Aurora op de Filipijnen.
De Filipijnen is een land met grote ongelijkheden, en hierdoor ook erge armoede. De vele straatkinderen in het land zijn een gevolg van de sociaaleconomische problemen die het land kent. Herke Smidstra en Arleen Smidstra-Santiago runnen inmiddels al meer dan 25 jaar een kindertehuis om hun steentje bij te dragen aan het verbeteren van de situatie van deze kinderen.
Bahay Aurora is een plek waar voormalig straatkinderen en weeskinderen worden opgevangen. In het kindertehuis worden ze onder de hoede genomen van een team professionele houseparents en sociale werkers, en krijgen zij drie keer per dag een volledige maaltijd, gaan ze naar school en krijgen ze (medische) verzorging.

Ik, Anne de Vries uit Enkhuizen heb 3.5 jaar geleden een aantal maanden bij het kindertehuis gewerkt, en daar muziekles gegeven, een kerstmusical ingestudeerd, en geholpen bij het aanscherpen van het vrijwilligersbeleid.
Met eigen ogen heb ik gezien wat voor goeds het bestuur, de medewerkers en alle donateurs en ondersteunende organisaties teweeg brengen. Niet alleen voorziet Bahay Aurora in de basisbehoeften van elk mens en kind, maar het kindertehuis vormt een hele fijne plek voor de kinderen om op te groeien. De houseparents geven elk kind de aandacht die zij nodig hebben om zich te ontplooien tot gedisciplineerde en zelfverzekerde jonge mensen, de middelen om zich creatief en sportief te ontwikkelen, en de mogelijkheid om ├ęcht kind te zijn.
Dit jaar steunt Auxilia-Brasili-ja een project om de sport- en spelvoorraad op peil te brengen, een levensgroot schaakspel te plaatsen, en beweegtegels te installeren. Dit zal het welbevinden van de kinderen meer dan ten goede komen.
De opbrengsten van deze zomermarkt zullen ook aan het kindertehuis ten goede komen, en is hard nodig om de dagelijkse verzorging van de kinderen (eten, school, salaris van de medewerkers) mogelijk te maken.
Maraming salamat po sa contributions ninyo! Heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

┬ęCopyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl