Skip to main content

Logo auxilia

Jolinda Zuurbier - april 2019

(Jolinda Zuurbier zou via de organisatie IBO Nederland in april 2020 naar Uganda gaan om daar te helpen bij het bouwen van watertanks, sanitairgebouwen. U zult begrijpen dat die reis geen doorgang heeft kunnen vinden. We hopen dat zij in de niet al te verre toekomst de trip alsnog kan gaan maken.)

Jolinda Zuurbier gaat via de organisatie IBO Nederland in april 2020 naar Uganda om daar te helpen bij het bouwen van watertanks, sanitairgebouwen met als basis waterflessen als fundering. Ze heeft tijdens een vergadering een indrukwekkend verhaal gehouden. Voldoende voor ons om haar te sponsoren.

“We gaan met name praktisch aan het werk, samen met de mensen voor wie we zullen bouwen. In de tussentijd is er vaak ook ruimte om bv. kleine activiteiten te organiseren met de kinderen of bij een school op bezoek te gaan. Onze groep verblijft met 10 dagen een relatieve korte tijd  en dan is dit goed in te plannen.

Het project wat de groep op zich zal nemen worden waterflessen gebruikt als bouwstenen zodat het milieu minder belast wordt en afval duurzaam verbruikt wordt. Er wordt samen gewerkt met lokale vrijwilligers. De organisatie IBO regelt eten en onderdak voor ons. We vliegen over Entebbe en moeten dan nog 100km reizen (wordt ook geregeld door IBO) naar dit project. Het ligt dus afgelegen”.

J2   J3

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl